• Pomlad...Spring

  line
  S prebujanjem pomladi se prebujajo tudi rastline in cvetje...Kaj nam govorijo? Kakšna sporočila nam prinašajo? Prisluhnimo jim. / Spring is awakening, and so do plants and flowers...What are they saying? What messages do they bring? Let's listen to them.
  read more
  slider image
 • Potilnica?/A sweatlodge?

  line
  SLO: Potilnica je starodavni obred namenjen očiščevanju in zdravljenju človekovega telesa na vseh štirih nivojih: fizičnem, čustvenem, miselnem in duhovnem. / ENG: A sweatlodge is an ancient ceremony aimed at purifying and healing the human body on all four levels: physical, emotional, mind and spiritual.
  read more
  slider image
 • Kontakt / Contact

  line
  SLO: Za več informacij in rezervacije potilnic pokličite Ireno na +386 40 381 778 ali Bojano na +386 31 709 652. Lokacija kampa: Mala sela 1, 8341 Adlešiči (Bela krajina), Slovenija. / ENG: For more info and booking a sweat call Irena to +386 40 381 778 or Bojana to +386 31 709 652. The camp's location: Mala sela 1, 8341 Adlešiči (Bela krajina), Slovenia.
  read more
  slider image

Datumi predvidenih potilnic v letu 2017:

 • 27. april do 7. maj – 11-dnevni tabor z očiščevalnimi potilnicami
 • 1. do 7. junij – 7-dnevni tabor z očiščevalnimi potilnicami
 • 21. julij do 8. avgust – 19-dnevni tabor z očiščevalnimi potilnicami & Ples Zemlje
 • 26. oktober do 5. november – 11-dnevni tabor z očiščevalnimi potilnicami

Za podrobnosti glej ”Obvestila”.

home title

logo zemlja mati
Želiš živeti v harmoniji z vsem stvarstvom?
Želiš najti v sebi globoko spoštovanje, občudovanje, sprejemanje, ponižnost do vseh živih bitij?
Se želiš učiti brezpogojne ljubezni v sobivanju z Materjo Zemljo?

Starodavnih skrivnosti in modrosti se učimo ob Timu Sikyea, indijanskem zdravilcu, ki nam jih razkriva počasi, vztrajno in z obilo potrpežljivosti. Skupaj nam uspe doživljati in izkušati čarobnost in svetost Matere Zemlje in samih sebe. Skupaj doživljamo hvaležnost, sočutje… vrednote, na katere smo pozabili in jih zakopali globoko vase. Že vrsto let smo počaščeni, da Tim prihaja med nas in nas z veliko mero senzibilnosti, odprtim srcem in starodavnimi indijanskimi obredi vodi nazaj k sebi. Daje nam možnost in priložnost, da vsakdo na svoj način doživi kar potrebuje, da spozna svoje bistvo, bistvo, ki je neločljivo
povezano z vsem stvarstvom.
Sredi neokrnjene narave, ki je tako magično resnična, se vedno znova radostimo ponovnega srečanja – po mnogih letih DOMA.

Pridruži se nam!

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes