Tim Sikyea

Tim Sikyea

Tim Sikyea že več kot 40 let izvaja tradicionalne indijanske obrede in oživlja modrost svojih prednikov in njihovo kulturo. S pogovori, govori, intervjuji in obredi uči ljudi, kako naj si pomagajo, uči jih na novo odkriti veselje, ceniti življenje in biti srečen.

   Več o indijanskem zdravilcu

Očiščevalna potilnica

Očiščevalna potilnica

Očiščevalna potilnica oziroma indijanska savna je del kulturne dediščine severnoameriških Indijancev.
Je starodavni duhovni obred, ki očisti in zdravi štiri nivoje človeka – njegovo fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo.

   Več o savni sredi narave

Ples Zemlje

Ples Zemlje

Ples Zemlje nas skuša popeljati v harmonijo z energijo Matere Zemlje skozi ples in ob spremljavi svetega bobna z obrednimi pesmimi. Plesalci se žrtvujejo s 4 dnevnim plesom brez hrane in vode in ji s tem izkažejo spoštovanje, zahvalo za njeno brezpogojno ljubezen.

   Prepoznajmo duhovno raven Matere Zemlje!

Starodavnih skrivnosti in modrosti se učimo ob Timu Sikyea, indijanskem zdravilcu, ki nam jih razkriva počasi, vztrajno in z obilo potrpežljivosti.
Skupaj nam uspe doživljati in izkušati čarobnost in svetost Matere Zemlje in samih sebe.

Skupaj doživljamo hvaležnost, sočutje… vrednote, na katere smo pozabili in jih zakopali globoko vase. Že vrsto let smo počaščeni, da Tim
prihaja med nas in nas z veliko mero senzibilnosti, odprtim srcem in starodavnimi indijanskimi obredi vodi nazaj k sebi.
Daje nam možnost in priložnost, da vsakdo na svoj način doživi kar potrebuje, da spozna svoje bistvo,
bistvo, ki je neločljivo povezano z vsem stvarstvom.

Sredi neokrnjene narave, ki je tako magično resnična, se vedno znova radostimo ponovnega srečanja – po mnogih letih DOMA.

Pridruži se nam!

Želiš živeti v harmoniji z vsem stvarstvom? Želiš najti v sebi globoko spoštovanje, občudovanje, sprejemanje, ponižnost do vseh živih bitij? Se želiš učiti brezpogojne ljubezni v sobivanju z Materjo Zemljo? PRIDRUŽI SE NAM!

Izkušnje

Ples duše

Ples duše

Meta se je odločila z nami deliti svojo izkušnjo pred, med in po Plesu Zemlje: Bližal se je moj tretji Ples Zemlje v Malih selih. Zanj sem se odločila že prejšnje leto in komaj čakala, da se začne. Že en večer prej, preden smo šli plesalci na sveti prostor, se je začelo v meni nekaj […]

Preberite več