Dogodek Neomajan vir ljubezni

Sonce, zavod za razvoj kakovosti življenja, je v okviru otvoritve organiziral dve predavanji indijanskega zdravilca Tima Sikyea.

  • Prvo predavanje z naslovom Zamolčane skrivnosti ženskih energij se je odvijalo v okviru otvoritve prostorov Templja Sonca, v četrtek, 23. 10. 2014 ob 19.00 uri. Tim je na predavanju govoril o pozabljenih znanjih ženskih energij, ki so ga v preteklosti starejše ženske prenašale na mlajše.
  • Drugo predavanje Tima Sikyea z naslovom Zemlja neomajan vir ljubezni je potekalo v petek, 24. 10. 2014, ob 19.00 uri v Koloseju Maribor. Tim je govoril o svoji in človekovi tesni povezavi z Materjo Zemljo, ki nam daje vse, kar potrebujemo za življenje, a se tega v vsakodnevnem življenju ne zavedamo.

Foto: Urška Bratkovič

Napovednik potilnic

Napovednik potilnic

Ste že kdaj zbrali pogum in ste oviti v brisačo zlezli v nizko kupolo iz drevesnih vej, pokrito s platnom in z odejami, postavljeno sredi narave? Ste se že prepustili petju indijanskih pesmi, sredi popolne teme, v vročini in pari? Pridružite se nam, kajti le izkušnja šteje.

   Informacije o potilnicah

Tim Sikyea

Tim Sikyea

Tim Sikyea že več kot 40 let izvaja tradicionalne indijanske obrede in oživlja modrost svojih prednikov in njihovo kulturo. S pogovori, govori, intervjuji in obredi uči ljudi, kako naj si pomagajo, uči jih na novo odkriti veselje, ceniti življenje in biti srečen.

   Več o indijanskem zdravilcu

Izkušnje članov društva

Izkušnje članov društva

Vsa domorodna ljudstva so svoje modrosti, spomine in način življenja podajali tudi preko poezije, misli in osebnih pričevanj; preko pripovedovanja zgodb. Vabimo vas, da tudi vi z nami podelite svoje osebne izpovedi, misli, poezijo, izkustva.

   Kaj so člani podelili z nami?