Mediji o nas

Mediji o nas

Preberite, poslušajte ali poglejte kaj so v medijih zapisali o naši filozofiji, društvu za kakovost življenja Zemlja Mati, kulturni dediščini severnoameriških Indijancev ter starodavnih modrosti in skrivnosti domorodnih ameriških ljudstev.

   Kaj so zapisali v medijih?

Očiščevalna potilnica

Očiščevalna potilnica

Očiščevalna potilnica oziroma indijanska savna je del kulturne dediščine severnoameriških Indijancev.
Je starodavni duhovni obred, ki očisti in zdravi štiri nivoje človeka – njegovo fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo.

   Več o savni sredi narave

Ples Zemlje

Ples Zemlje

Ples Zemlje nas skuša popeljati v harmonijo z energijo Matere Zemlje skozi ples in ob spremljavi svetega bobna z obrednimi pesmimi. Plesalci se žrtvujejo s 4 dnevnim plesom brez hrane in vode in ji s tem izkažejo spoštovanje, zahvalo za njeno brezpogojno ljubezen.

   Prepoznajmo duhovno raven Matere Zemlje!

Starodavnih skrivnosti, modrosti in brezpogojne ljubezni se učimo v sobivanju z naravo.

Skupaj nam uspe doživljati in izkušati čarobnost in svetost Matere Zemlje in samih sebe.

Skupaj doživljamo hvaležnost, sočutje… vrednote, na katere smo pozabili in jih zakopali globoko vase.
Narava nam daje možnost in priložnost, da vsakdo na svoj način doživi kar potrebuje, da spozna svoje bistvo,
bistvo, ki je neločljivo povezano z vsem stvarstvom.

Sredi neokrnjene narave, ki je tako magično resnična, se vedno znova radostimo ponovnega srečanja – po mnogih letih DOMA.

Pridruži se nam!

Želiš živeti v harmoniji z vsem stvarstvom? Želiš najti v sebi globoko spoštovanje, občudovanje, sprejemanje, ponižnost do vseh živih bitij? Se želiš učiti brezpogojne ljubezni v sobivanju z Materjo Zemljo? PRIDRUŽI SE NAM!

Izkušnje

Neki stihovi, koje je šapnula vatra

Neki stihovi, koje je šapnula vatra

INDIJANKA Ja, Ona koja trči kroz Oblake, budim u Tebi Tebe davno uspavanu Sada udišeš Zrakom Bogove da ti Tijelo iznutra pročiste Tvoje Tijelo Tvoj je Dom gdje pucaju vidici na Zemljano dvorište …sjever……istok……jug……zapad… bezgranični Po dvorištu cijelom igraju se djeca Braća tvoja i Sestre Tvoje svi- po Kapi nebeskoj U dvorištu tom Suncem obasjanom […]

Preberite več
Vezali smo želje u šarene krpice

Vezali smo želje u šarene krpice

VEZALI SMO ŽELJE U ŠARENE KRPICE Vezali smo želje u šarene krpice Svojim prstima prtljajući kako znamo.   Utapali  ih u dubine Plave da se odmore tamo odakle su došle. Spaljivali ih u vrućinu Crvene da oku urokljivom samo tako uteknu.   Pretvarali smo želje u mrve duhana, Samo malo da ih udaljimo od sebe. […]

Preberite več
Zahvala

Zahvala

HVALA vam za VSE HVALA za Ljubezen, za Družino, za Mir Hvala Soncu, Zemlji, Luni Hvala za Srečo Vsi povezani, Vsi ENO Vsi za enega, eden za VSE Ni besed zahvale, ni besed, ki bi opisale, izpovedale njegovo veličino, globino ljubezni. Beseda HVALA je premalo. Daje vse kar ima in še več,  Tako kot luna razjasni […]

Preberite več