Izkušnje

Vsa domorodna ljudstva, morda še najbolj severno Ameriški indijanci, so svoje modrosti, spomine in način življenja podajali tudi preko poezije, misli in osebnih pričevanj; preko pripovedovanja zgodb. Njihove življenjske modrosti so podajane na zelo globoko prefinjen način in vedno v povezavi z naravo, živalmi, rastlinami in svetom okoli nas.
Tako tudi vas vabimo, da z nami podelite svoje osebne izpovedi, misli, poezijo, izkustva ali karkoli čutite, da bi želeli podeliti in predati naprej.

Pošljite jih na info@zemlja-mati.si.

Napovednik potilnic

Napovednik potilnic

Ste že kdaj zbrali pogum in ste oviti v brisačo zlezli v nizko kupolo iz drevesnih vej, pokrito s platnom in z odejami, postavljeno sredi narave? Ste se že prepustili petju indijanskih pesmi, sredi popolne teme, v vročini in pari? Pridružite se nam, kajti le izkušnja šteje.

   Informacije o potilnicah

Trenutki, ujeti v fotografijo

Trenutki, ujeti v fotografijo

Starodavnih skrivnosti, modrosti in brezpogojne ljubezni v sobivanju z naravo, se učimo ob Timu Sikyea, indijanskem zdravilcu, ki nam jih razkriva počasi, vztrajno in z obilo potrpežljivosti. Skupaj nam uspe doživljati in izkušati čarobnost in svetost Matere Zemlje in samih sebe.

   Oglejte si fotogalerijo

Ples Zemlje

Ples Zemlje

Ples Zemlje nas skuša popeljati v harmonijo z energijo Matere Zemlje skozi ples in ob spremljavi svetega bobna z obrednimi pesmimi. Plesalci se žrtvujejo s 4 dnevnim plesom brez hrane in vode in ji s tem izkažejo spoštovanje, zahvalo za njeno brezpogojno ljubezen.

   Prepoznajmo duhovno raven Matere Zemlje!